Uloguj se

Registracija

Nakon kreiranja profila, moći ćete pratiti status plaćanja, pratiti odobrenje i možete ocijeniti putovanje nakon završetka.
Korisničko Ime*
Lozinka*
Potvrdi Lozinku*
Ime*
Prezime*
Email*
Broj Telefona*
Država*
* Kreirajući profil potvrđujete da se slažete sa našim Uslugama i Pravilima Korišćenja.

Imaš profil?

Uloguj se

Uloguj se

Registracija

Nakon kreiranja profila, moći ćete pratiti status plaćanja, pratiti odobrenje i možete ocijeniti putovanje nakon završetka.
Korisničko Ime*
Lozinka*
Potvrdi Lozinku*
Ime*
Prezime*
Email*
Broj Telefona*
Država*
* Kreirajući profil potvrđujete da se slažete sa našim Uslugama i Pravilima Korišćenja.

Imaš profil?

Uloguj se

OBAVJEŠTENJE

OBAVJEŠTENJE KLIJENTIMA / PARTNERIMA POVODOM NASTALE SITUACIJE SA ARANŽMANIMA UZROKOVANE PANDEMIJOM “COVID-19” – KAO I PRODUŽENJE PRIVREMENE OBUSTAVE RADA POSLOVNICE TRAVEL4FUN

 

Poštovani klijenti i partneri,

Obavještavamo Vas da zbog daljeg širenja virusa COVID-19, a na osnovu preporuka i odluka nadležnih državnih institucija te uvođenja vanrednog stanja u BiH, agencija Travel4FUN  nastavlja obustavu rada do okončanja pandemije ili normalizacije uslova. Agencija je zatvorena od 14. marta 2020. godine, te od tog perioda pa sve do daljnjeg, nismo u mogućnosti obavljati našu redovnu djelatnost, niti odgovarati na sve Vaše upite i zahtjeve.

Pojava ovog virusa dovela je do ozbiljnih poremećaja u turističkoj industriji u cijelom svijetu, pa smo i mi u skladu s tim primorani poduzeti odgovarajuće mjere kako bismo zaštitili naše klijente.

U vezi s tim, želimo Vas obavijestiti da Travel4FUN  otkazuje sva grupna putovanja sa planiranim polaskom do 15. maja 2020. godine u cilju zaštite Vašeg zdravlja.

Putnici koji imaju uplaćene avanse ili kompletne iznose za ova putovanja mogu ih iskoristiti na bilo koji aranžman iz naše ponude, nakon što se situacija u zemlji i regionu stabilizuje.

Budući da je agencija izvršila avansna plaćanja prema inostranim dobavljačima (avio kompanije, lokalni partneri, hoteli, agencije), te da uplaćeni novac niti jedan tour operator ne može dobiti nazad od inostranih partnera zbog globalne situacije, već ga može samo naknadno koristiti, agencija nije u mogućnosti klijentima/partnerima izvršiti povrat uplaćenih akontacija ili cjelokupnih uplata. Sve uplate izvršene za putovanja od 15. marta do 15. septembra ove godine pretvaraju se u vrijednosne kreditne avansne vaučere koji se mogu iskoristiti za bilo koje naše putovanje ili aranžman, a najkasnije do 31. decembra 2021. godine.

Travel4FUN garantuje da će svi korisnici naših usluga moći iskoristiti vrijednosne avansne kreditne vaučere u periodu od završetka pandemije i prestanka važenja vanrednog stanja, pa sve do 31. decembra 2021. godine.

Na ovaj način želimo zaštiti sve naše kllijente, kao i sve naše partnere od potencijalne finansijske štete ili gubitka avansnih uplata usljed vanredne situacije i nepredviđenih okolnosti.

Za izdavanje vrijednosnih kreditnih avansnih vaučera doneseni su zakoni i odredbe u cijelom regionu, kao i u EU, te su po njima postupile i naše kolege u Italiji, Francuskoj, Turskoj, Španiji, Grckoj, Hrvatskoj, Srbiji, Makedoniji i drugim evropskim državama, što ih automatski štiti od toga da ne moraju vraćati novac bilo kome od tour operatora koji su uplatili avanse za ljetovanja i druge aranžmane u narednom periodu, nego im garantuju njihovo korištenje u narednom periodu.

Aranžmani iz naše ponude koji se odnose na ljetovanja još uvijek nisu otkazani i iskreno se nadamo da će doći do stabilizacije zdravstvene situacije širom svijeta u narednih par mjeseci, te da će isti biti realizovani. O svim dodatnim detaljima, eventualnim promjenama i novim infomacijama vezanim za LJETO 2020, blagovremeno ćemo Vas obavijestiti.

U narednom periodu ćemo nastaviti da pratimo upute, naredbe i odluke nadležnih institucija i državnih organa, te ćemo se u skladu sa njima i ponašati, odnosno organizovati naše poslovanje i boriti se da te mjere budu u korist naših cijenjenih klijenata.

Nadamo se da će se trenutna situacija uskoro stabilizovati, te da ćemo se u skorijem vremenu vratiti normalnom životu i prelijepim putovanjima u našoj organizaciji.

 

Svima Vam želimo dobro zdravlje, i nadamo se da ćemo uskoro ponovo zajedno putovati širom Svijeta.

 

Vaša agencija,

Travel 4 FUN 

#ostanikuci #zastitiporodicu #protivkorone

 

LJETO 2021.

ZAKINTOS

Grupno putovanje
Polazak iz Banjaluke
Kompletna organiziacija putovanja
Ljeto za mlade

Od499KM
0
Detaljnije
LJETO 2021.

LEFKADA

Grupno putovanje
Polazak iz Banjaluke, Beograda
Kompletna organizacija putovanja

Više termina

Od520KM
0
Detaljnije