Uloguj se

Registracija

Nakon kreiranja profila, moći ćete pratiti status plaćanja, pratiti odobrenje i možete ocijeniti putovanje nakon završetka.
Korisničko Ime*
Lozinka*
Potvrdi Lozinku*
Ime*
Prezime*
Email*
Broj Telefona*
Država*
* Kreirajući profil potvrđujete da se slažete sa našim Uslugama i Pravilima Korišćenja.

Imaš profil?

Uloguj se

Uloguj se

Registracija

Nakon kreiranja profila, moći ćete pratiti status plaćanja, pratiti odobrenje i možete ocijeniti putovanje nakon završetka.
Korisničko Ime*
Lozinka*
Potvrdi Lozinku*
Ime*
Prezime*
Email*
Broj Telefona*
Država*
* Kreirajući profil potvrđujete da se slažete sa našim Uslugama i Pravilima Korišćenja.

Imaš profil?

Uloguj se
Proljeće 2020.
Od399KM
Rezervisanje
Obrazac za upit
Ime i Prezime*
Email*
Kontakt telefon*
Datum polaska
Poruka i napomene*
Putovanje trenutno nije dostupno.

Nastavi

Sačuvaj u listu želja

Adding item to wishlist requires an account

395

Zašto da putuješ sa nama?

 • Najbolji odnos cijene i kvaliteta usluge
 • Termini tokom cijele godine
 • Vodimo te na najpopularnije destinacije
 • Sigurna i najkompletnija organizacija putovanja

Imaš pitanje?

Ne ustručavaj se da nam se javiš. Mi smo eksperti u svom poslu i tu smo za tebe.

+387 65 000 909

info@travel4fun.ba

Varšava, grad na rijeci Visli, glavni je i najveći grad Poljske. Varšava je grad sa najtragičnijom istorijom na evropskom kontinentu. Iz Drugog svjetskog rata izašla je pretvorena u ruševine i gotovo bez stanovnika… Ubrzo je izrasla u raskošnog labuda, punog duha, prijatnih ljudi, kulturnih događanja, zato je i zovu “Gradom Feniksom”. Danas Varšavu više ne prati strogi izgled bivšeg “istočnog bloka” i svijetu se ponosno predstavlja kao moderan grad i veliki poslovni i kulturni centar. Jedna je od najzelenijih evropskih metropola, prepuna energije i iznenadiće Vas bogatim i sadržajnim noćnim životom, kao i prekrasnim starim gradom koji je nakon oštećenja u Drugom svetskom ratu renoviran do savršenstva.

St. Peterburg – prijestolnica carske Rusije od 18. vijeka i grad Petra Velikog. Smješten je na sjeverozapadu Rusije, na ušću rijeke Neve, samo 60-ak km od Baltičkog mora. Sa svojih pet miliona stanovnika drugi je najvažniji industrijski grad i kulturno-historijsko središte Rusije. Zbog mreže brojnih kanala i vodenih tokova često ga nazivaju Venecijom sjevera, a zbog gotovo subpolarnog položaja i gradom bijelih noći.

Moskva, veličanstvena, ogromna, od Krasnaje ploscadi, do ogromnog spleta ulica I trgova… Sumnjamo da će ijedno ruho nadmašiti onaj opis osobnog doživljaja vode i tajne koju Vam ova ruska prestolnica pruža… Glavni grad Rusije očarava već na prvi pogled. Sva poznata zdanja su masivna i impresivna, a sa impozantnom arhitekturom i impresivnim fasadama Moskva deluje autoritativno i nadasve moćno. Obasjana zlatnim kupolama sa pravoslavnih svetinja, koje se nalaze na gotovo svakom koraku i savremenim neonskim reklamama, Moskva se razmeće svojom bogatom ljepotom.

Ukrajina je najveća evropska država sa oko 603.000 kvadratnih kilometara. U Kijevu se nalazi najdublja svjetska linija metroa 105,5 metara.  Kroz historiju, Ukrajina je doživjela najveću nuklearnu katastrofu eksplozijom u elektrani Černobill 1986.godine.

Program putovanja:

 1. DAN – 16.3.2020 – Banja Luka – Varšava

Okupljanje ispred Hotela Jelena u Banjaluci oko 16:00. Vožnja autobusom oko 16h. Put preko Hrvatske, Slovenije, Austrije, Česke. Dolazak u Varšavu u jutarnjim satima.

 1. DAN – 17.3.2020 – Varšava

Stižemo u Varšavu, slijedi obilazak grada. Nakon toga, smještamo se u hostel, zatim nastavljamo obilazak. Na fakultativnom obilasku Varšave posjetićemo: Stari grad, Kraljevski dvorac, Ulicu krakovskog predgrađa, Barbikan, Pijačni trg, Palatu kulture i nauke, spomenik varšavskom ustanku, Katedralu Ivana Krstitelja, Sigmundov stup, Rezidenciju Lazienski. Noćenje u Varšavi.

 1. DAN – 18.3.2020 – Varšava

Check out iz hostela. Slobodno vrijeme do polaska. Polazak za St Petersburg u popodnevnim satima. Vožnja autobusom oko 18h.

 1. DAN – 19.03.2020 – St Petersburg

Dolazimo u St Petersburg u ranim jutarnjim satima. Obilazak grada i smještanje u hostel. Fakultativni izlet razgledanje grada:  Nevskiprospekt , Kazanjskacrkva,  Dvorskitrgsa Zimskim dvorcem,  Isakijevska crkva i gradska vijećnica,  spomenik Petru Velikom. Slobodno popodne za uživanje u carskom gradu. Fakultativna posjeta muzeju Ermitraž. Noćenje u St Petersburgu.

 

 1. DAN – 20.03.2020 – St Petersburg

Check out iz hostela Fakultativni izlet u Carsko selo. Posjeta velelepnoj palati Katarine Velike koja je tokom dva vijeka predstavljala ljetnju rezidenciju ruskih careva. Poslije Oktobarske revolucije kompleks dvoraca i parkova je pretvoren u muzej. Fakultativni izlet do Peterhofa, dvorca Petra Velikog, koji se nalazi 20km zapadno od Sankt Peterburga, na obali Finskog zaliva. Kompleks se sastoji od nekoliko palata i vrtova, a izgrađen je kako kao letnja palata i dvorac za zabavu Petra Velikog, po ugledu na Versaj. Povratak u smeštaj. Polazak za Moskvu oko ponoći.

 1. DAN – 21.2020 – Moskva

Dolazak u Moskvu u jutarnjim satima. Fakultativni oblizak užeg centra grada: Crveni trg, Kremlj, Boljšoj teatar, obilazak jedne od najstarijih ulica Moskve-Arbat. Smještanje u hostel. Fakultativno krstarenje Moskvom. Noćenje u Moskvi.

 1. DAN – 22.03.2020 – Moskva

Obilazak kompleksa Izmailovo ili Gorki park, koji je izgrađen 1928. godine i nosi naziv po Maksimu Gorkom, ruskom književniku i političkom aktivisti. Obilazak crkve Svetog Vasilija Blaženog, crkve Hrista Spasitelja, spomenika Petru Velikom… Noćenje u Moskvi.

 1. DAN – 23.03.2020 – Moskva

Check out iz hostela. Slobodno vrijeme za obilazak Moskve. Fakultativna posjeta muzeju Borodinske bitke. Moguća organizacija posjete šoping centru. Polazak za Kiev u večernjim satima. Autobuska vožnja 12h.

 1. DAN – 24.03. 2020 – Kiev

Dolazak u Kiev u jutarnjim časovima. Fakulatativni obilazak Kieva: Kijevsko-pečerska lavra, Manastir Svetog Mihaila, spomenik Majke Otadžbine, Majdan nezavisnosti, Hreščatik, Andrejevski spust, Zlatna kapija. Smještaj u Hostel. Fakultativno krstarenje Dnjeprom. Noćenje u Kievu.

 1. DAN – 25.03.2020 – Kiev

Fakultativni obilazak Černobila. U kasnim večernjim satima polazak za Banja Luku. Vožnja do Banjaluke 20h.

 1. DAN – 26.03.2020 – Banja Luka

Stižemo u Banjaluku u jutarnjim satima.

 FIRST MINUTE CIJENA
399KM
Za uplate do 31.01.
REGULARNA CIJENA
499KM

 

Cijena uključuje:

 • prevoz visokoturističkim autobusima (klima, WC, TV)
 • 1 noćenje u hostelu u Varšavi
 • 1 noćenje u hostelu u St Petersburgu
 • 2 noćenja u hostelu u Moskvi
 • 1 noćenje u hostelu u Kievu
 • Kompletnu organizaciju putovanja uz stručne vodiče tokom putovanja, za vrijeme boravka u kao i u toku realizacije svih planiranih posjeta ili u toku realizacije fakultativnih (neobaveznih) izleta.

Cijena ne uključuje:

 • obavezno putničko zdravstveno osiguranje (22KM po osobi)
 • fakultativne izlete i ulaznice za muzeje
 • individualne troškove

USKORO CIJENE FAKULTATIVNIH IZLETA

NAPOMENE

 • Svaki putnik mora imati uplaćeno putničko zdravstveno osiguranje (uplaćeno putem agencije) bez obzira da li podliježe procesu viziranja BH pasoša ili ne.
 • Za sve aranžmane važe Opšti uslovi putovanja TRAVEL 4 FUN od 01.05.2008. a koji su usklađeni sa UTABIH standardima.

 

 

9 korisnika trenutno razmatra ovo putovanje!