Uloguj se

Registracija

Nakon kreiranja profila, moći ćete pratiti status plaćanja, pratiti odobrenje i možete ocijeniti putovanje nakon završetka.
Korisničko Ime*
Lozinka*
Potvrdi Lozinku*
Ime*
Prezime*
Email*
Broj Telefona*
Država*
* Kreirajući profil potvrđujete da se slažete sa našim Uslugama i Pravilima Korišćenja.

Imaš profil?

Uloguj se

Uloguj se

Registracija

Nakon kreiranja profila, moći ćete pratiti status plaćanja, pratiti odobrenje i možete ocijeniti putovanje nakon završetka.
Korisničko Ime*
Lozinka*
Potvrdi Lozinku*
Ime*
Prezime*
Email*
Broj Telefona*
Država*
* Kreirajući profil potvrđujete da se slažete sa našim Uslugama i Pravilima Korišćenja.

Imaš profil?

Uloguj se

Azurna obala, uvijek spominjana po svojoj ljepoti i nadaleko poznata po glamuroznosti, pruža se na preko 100 kilometara i obuhvata mjesta kao što su Monte Carlo, Nica , Cannes i Saint Tropez . Budite i vi dio svjetskog glamura!

 

NOVA GODINA – AZURNA OBALA / Bus

0

6 dana / 3 noćenja

28.12-02.01.2020.

Pevoz modernim turističkim autobusom

Na navedenim relacijama

Svi transferi tokom putovanja

Program

1. DAN

28.12.2019. Subota - Banja Luka

Polazak u večernjim satima iz Banjaluke. Vožnja luksuznim autobusima preko Hrvatske,  Slovenije i Italije prema Francuskoj, sa usputnim zadržavanjima radi odmora grupe…

2. DAN

29.12.2019. Nedelja – Kan - Nica

Poslijepodne dolazak u Kan/Nica, grad filmskog festivala, luksuznih hotela i prelijepih pješčanih plaža. Po dolasku, smještanje u hotel i vrijeme predviđeno za odmor. Check-in u hotel moguć od 15.00h. U večernjim satima šetnja obalom Kana/Nice. Povratak u hotel. Noćenje.

3. DAN

30.12.2019. Ponedjeljak – Kan - Kneževina Monako - Monte Carlo

Doručak. Cjelodnevni fakultativni izlet gdje posjećujemo gradić Grasse, svjetsku kolijevku parfema – mogućnost kupovine parfema u tvorničkoj prodavnici. Nastavak putovanja prema Cannesu. Obilazak ovog festivalskog grada u pratnji vodiča: La Croisette, šetalište Pompidou, Filmska palata, hoteli Carlton i Martinez. Nastavak vožnje prema Antibesu. Obilazak jednog od najstarijih utvrđenja na Azurnoj obali u kome se nalazi najskuplja marina na Azurnoj obali, pored drugih vrijednih građevina čuva se i muzej sa jednom od najbogatijih kolekcija slika Pabla Pikasa. Povratak u hotel. Slobodno vrijeme . Noćenje.

4. DAN

31.12.2019. Utorak – Antib - Nica – SRETNA NOVA GODINA

Doručak. Nakon doručka, mogućnost fakultativnog odlaska u Antib i fabriku parfema u Grasu. Antib je jedno od najšarmantnijih mjesta na Azurnoj obali. Grad opasan zidinama, krije veliki broj prelijepih trgova, ali i sjajnih muzeja od kojih je svakako najinteresantniji čuveni Pikasov muzej. Izlet nastavljamo odlaskom do obližnjeg Grasa gdje ćemo imati priliku da obiđemo  jednu od najpoznatijih fabrika parfema.Nakon povratka u hotel i odmora, u večernjim satima polazak ka Nici, gdje ćemo svi zajedno  dočekati Novu godinu na prelijepom trgu Masena i svjetski poznatom Engleskom šetalištu. Povratak u hotel. Noćenje.

5 DAN

01.01.2020. Srijeda – Francuska - Italija - Slovenija...

Doručak. Check-out iz hotela i polazak prema BiH…

6. DAN

02.01.2019. Četvrtak - BiH

Dolazak na odredište u jutarnjim satima…

NAPOMENA: NAVEDENI PROGRAM PLANIRANIH POSJETA PO DANIMA MOŽE BITI IZMJENJEN PRI KREIRANJU FINALNE SATNICE PUTOVANJA
Aranžman

Cijena UKLJUČUJE

po osobi
  • Kompletnu organizaciju putovanja uz stručne vodiče.
  • Svi transferi tokom putovanja
  • 3 noćenja sa kontinentalnim doručkom u Kanu/Nici, u hotelu 3* u sobama po izboru

Cijena NE UKLJUČUJE

po osobi
  • Fakultativne izlete
  • Putničko zdravstveno osiguranje 12 KM
Cijena i napomene
Aranžman je rađen na bazi minimuma od 45 putnika, a rok za otkazivanje od strane agencije je 7 dana pre početka putovanja. Svaki putnik mora imati uplaćeno putničko zdravstveno osiguranje (vlastito ili uplaćeno putem agencije). Za sve aranžmane važe Opšti uslovi putovanja agencije Travel4Fun d.o.o. koji su usklađeni sa UTABIH standardima.
5 korisnika trenutno razmatra ovo putovanje!