Uloguj se

Registracija

Nakon kreiranja profila, moći ćete pratiti status plaćanja, pratiti odobrenje i možete ocijeniti putovanje nakon završetka.
Korisničko Ime*
Lozinka*
Potvrdi Lozinku*
Ime*
Prezime*
Email*
Broj Telefona*
Država*
* Kreirajući profil potvrđujete da se slažete sa našim Uslugama i Pravilima Korišćenja.

Imaš profil?

Uloguj se

Uloguj se

Registracija

Nakon kreiranja profila, moći ćete pratiti status plaćanja, pratiti odobrenje i možete ocijeniti putovanje nakon završetka.
Korisničko Ime*
Lozinka*
Potvrdi Lozinku*
Ime*
Prezime*
Email*
Broj Telefona*
Država*
* Kreirajući profil potvrđujete da se slažete sa našim Uslugama i Pravilima Korišćenja.

Imaš profil?

Uloguj se
0
AKCIJA
Od1,685KM1,285KM
Ime i Prezime*
Email*
Kontakt telefon*
Datum polaska
Poruka i napomene*
Sačuvaj u listu želja

Adding item to wishlist requires an account

5233

Zašto da putuješ sa nama?

 • Najbolji odnos cijene i kvaliteta usluge
 • Termini tokom cijele godine
 • Vodimo te na najpopularnije destinacije
 • Sigurna i najkompletnija organizacija putovanja

Imaš pitanje?

Ne ustručavaj se da nam se javiš. Mi smo eksperti u svom poslu i tu smo za tebe.

+387 65 000 909

info@travel4fun.ba

LJETO NA COSTA BRAVI – SPANIJA / ITALIJA 2019.

BARSELONA + Llloret de Mar + Krstarenje Mediteranom + RIM
BUS + AVIO + BROD / 12 DANA

ŠPANIJA + ITALIJA/AVION + BROD

0

12 dana

20.08 - 31.08.2019.

Pevoz modernim turističkim autobusom

Na navedenim relacijama

Transferi tokom cijelog putovanja

Program

1. DAN

20.08.2019 –(UTORAK) DUBROVNIK

Okupljanje ispred Zemaljskog muzeja u Sarajevu u 22:30h. Polazak u 23:00 iz Sarajeva. Noćna vožnja luksuznim turističkim autobusima na relaciji Sarajevo – Dubrovnik.

2. DAN

(21.08.2019. – (SRIJEDA) DUBROVNIK – BARSELONA – LLORET DE MAR

Dolazak na aerodrom u Dubrovniku u jutarnjim satima. Pasoška i carinske kontrole. Let na relaciji Dubrovnik – Barcelona (Vueling). Polijetanje iz Dubrovnika 08:55h. Očekivano slijetanje na aerodrom u Barceloni u 11:15h. Transfer do Lloret de Mar-a. U popodnevnim satima dolazak u najpoznatiji turistički centar na Kosta Bravi – LLoret de Mar (65 km od Barselone). Smještaj u hotel sa 3* (na bazi 5 polu pansiona – na bazi švedskog stola). Poslijepodne predviđeno za odmor i kupanje. Večera. Noćenje.

3 - 8. DAN

(22 -27.08.2019.) LLORET DE MAR – COSTA BRAVA

Polupansion. Vaš boravak u Španiji učiniti će nezaboravnim odlazak na neke od najinteresantnijih fakultativnih izleta: FLAMENCO, BARCELONA PANORAMICA, COSTA BRAVA, BARCELONA BY NIGHT, PORT AVENTURA, NOU CAMP, DALIJEV MUZEJ, AQUARIUM, DISKOTEKA TROPICS… Pored toga, imaćete priliku da provedete najuzbudljivije trenutke u temperamentnom „noćnom životu” Lloreta i Barselone.

Osim predviđenih izleta, vrijeme u Španiji možete iskoristiti uživajući u kupanju, odmaranju i sunčanju na prelijepim pjeskovitim plažama Kosta Brave. Provjerite zašto su plaže Ljoret de Mara vlasnice „Plave zastave“ koja se dodjeljuje plažama na osnovu kvaliteta vode, kvaliteta pjeska, sigurnosti za plivače i ispunjenošću pratećim sadržajima.

9. DAN

(28.08.2019. – SRIJEDA) - LLORET DE MAR - BARSELONA

Doručak. Check out iz hotela do 10h. Slobodno vrijeme za kupanje, šetnju, shopping u Lloret de Mar-u. U predvečernjim satima transfer za Barselonu. Po dolasku u Barcelonu odlazak do luke, ukrcavanje na brod i smještaj u kabine. Isplovljavanje iz luke Barselona u 22.00h… Slobodno vrijeme za korištenje jedne od mnogobrojnih pogodnosti koju pruža ovaj “ploveći hotel”: muzika uživo, disco club, casino, piano bar, bazen… Noćenje u moderno opremljenim brodskim kabinama (kupatilo, tuš/ WC…).

10. DAN

(29.08.2019. ČETVRTAK) - KRSTARENJE MEDITERANOM – CIVITAVECCHIA – RIM

Jutarnji animatorski program na brodu i zabavljanje uz niz zanimljivih sadržaja. U popodnevnim satima očekivano uplovljavanje u luku Civitavecchia (oko 19h). Nakon iskrcavanja, polazak prema hotelu u Rimu. Smještaj u hotel 3* u široj gradskoj zoni Rima. Noćenje

11. DAN

(30.08.2019. PETAK) – RIM – VATIKANSKI MUZEJI - COLLOSEUM

Doručak. Odlazak do centra grada gradskim prevozom (metro/bus individualna kupovina karti) i cjelodnevni boravak u Rimu. Mogućnost fakultativne posjete Vatikanskim muzejima sa neprocjenjivo vrijednom zbirkom antičkih skulptura, Pinakotekom, papskim odajama i neponovljivim Rafaelovim sobama.  Pred sam kraj obilaska tiho i sa divljenjem zakoračite u Sikstinsku kapelu nakon koje vaše shvatanje umjetnosti više nikada neće biti isto. Slijedi doživljaj unutrašnjosti najveće hrišćanske crkve na svijetu Bazilike Svetog Petra kao i istoimenog prostranog trga sa kolonadom stubova i kreacijama baroknog umjetnika Berninija. Prošetajte do najpoznatije papske tvrđave, Castel Sant Angelo gdje vijugavi Tibar i brojni mostovi kreiraju jedinstven doživljaj grada.

Nakon posjete vatikanskim muzejima slijedi pješačka tura po Rimu u pratnji vodiča: Piazza Navona, Panteon, Fontana di Trevi, Španske stepenice, Piazza Venezia, Carski forumi, Rimski Forumi, Colloseum.

Po završetku obilaska mogućnost fakultativne posjete Colloseumu i Rimskom forumu sa ulazom u iste.Fakultativna posjeta Colloseumu, Palatinu i Rimskim forumima – najčuvenijim lokalitetima antičkog Rima. Mjesta na kome nastaje i kroz vijekove živi vječni grad. Najveći antički amfiteatar – Colloseum, najznačajniji od „sedam rimskih“ brežuljaka – Palatin i najpoznatiji trgovi – Rimski forumi, dočaraće Vam grad na drugačiji način. U večernjim satima povratak u hotel. Noćenje.

12. DAN

(31.08.2019. SUBOTA) - RIM – DUBROVNIK – SARAJEVO

Doručak. Check out iz hotela. Slobodno vrijeme u Rimu. U 16:00h transfer do aerodroma u Rimu. Pasoška i carinske kontrole. Let Rim – Dubrovnik (Vueling). Polijetanje iz Rima u 19:25h. Očekivano slijetanje u Dubrovnik u 20:45h. Transfer autobusom na relaciji Dubrovnik – Sarajevo. Dolazak u Sarajevo u ranim jutarnjim satima narednog dana.

NAPOMENA: NAVEDENI PROGRAM PLANIRANIH POSJETA PO DANIMA MOŽE BITI IZMJENJEN PRI KREIRANJU FINALNE SATNICE PUTOVANJA
Aranžman

Cijena UKLJUČUJE

po osobi
 • Kompletnu organizaciju putovanja uz stručne vodiče.
 • Svi transferi tokom putovanja
 • 1 noćenje sa doručkom (kontinentalni tip ili buffet) u okolini Rimu u hotelu 3* u ½ ili ½+1 sobama
 • 7 noćenja sa doručkom (kontinentalni tip ili buffet) na Siciliji u izabranom smeštaju iz cjenovnika
 • 1 noćenje sa doručkom (kontinentalni tip ili buffet) u oblasti Napulja u hotelu 3* u ½ ili ½+1 sobama
 • Obilaske prema programu (razgledanje Rima i Napulja).

Cijena NE UKLJUČUJE

po osobi
 • Fakultativne izlete(Vatikanski muzeji, Palermo, Sirakuza i Katanija, Etna, Agriđento, Kapri)
 • Putničko zdravstveno osiguranje 2 KM po danu
 • Ulaznice za muzeje i galerije koji se posećuju po ličnom izboru putnika
 • Obavezne gradske komunalne takse koje se plaćaju na recepciji hotela
 • Doplata za 1/1 sobu
Cijena i napomene
Aranžman je rađen na bazi minimuma od 45 putnika, a rok za otkazivanje od strane agencije je 7 dana pre početka putovanja. Svaki putnik mora imati uplaćeno putničko zdravstveno osiguranje (vlastito ili uplaćeno putem agencije). Za sve aranžmane važe Opšti uslovi putovanja agencije Travel4Fun d.o.o. koji su usklađeni sa UTABIH standardima.
8 korisnika trenutno razmatra ovo putovanje!