Uloguj se

Registracija

Nakon kreiranja profila, moći ćete pratiti status plaćanja, pratiti odobrenje i možete ocijeniti putovanje nakon završetka.
Korisničko Ime*
Lozinka*
Potvrdi Lozinku*
Ime*
Prezime*
Email*
Broj Telefona*
Država*
* Kreirajući profil potvrđujete da se slažete sa našim Uslugama i Pravilima Korišćenja.

Imaš profil?

Uloguj se

Uloguj se

Registracija

Nakon kreiranja profila, moći ćete pratiti status plaćanja, pratiti odobrenje i možete ocijeniti putovanje nakon završetka.
Korisničko Ime*
Lozinka*
Potvrdi Lozinku*
Ime*
Prezime*
Email*
Broj Telefona*
Država*
* Kreirajući profil potvrđujete da se slažete sa našim Uslugama i Pravilima Korišćenja.

Imaš profil?

Uloguj se
LJETO ZA MLADE
Od399KM
Ime i Prezime*
Email*
Kontakt telefon*
Datum polaska
Poruka i napomene*
Sačuvaj u listu želja

Adding item to wishlist requires an account

5160

Zašto da putuješ sa nama?

 • Najbolji odnos cijene i kvaliteta usluge
 • Termini tokom cijele godine
 • Vodimo te na najpopularnije destinacije
 • Sigurna i najkompletnija organizacija putovanja

Imaš pitanje?

Ne ustručavaj se da nam se javiš. Mi smo eksperti u svom poslu i tu smo za tebe.

+387 65 000 909

info@travel4fun.ba

SUNČEV BREG – Sunny beach * 12d – bus *

0

12 dana - 9 noćenja

09.07 - 20.07. // 18.07 - 29.07. // 27.07 - 07.08.

Turistički autobus

Klima, WC, TV, Video

Stručni vodiči i komplet organizacija

Sunny beach / Sunčev Breg

Najpoznatije i najveće bugarsko ljetovalište, lijepa uvala sa dugom pješčanom plažom boje zlata. Nalazi se u južnom dijelu obale Crnog mora i udaljeno je 35 km od grada Burgasa – najveće južne bugarske luke. Duž plaže smješteno je 160 hotela svih kategorija, što je učinilo da Sunčev Brijeg postane moderno evropsko ljetovalište. Ima više od 1500 sunčanih sati, veliki broj prirodnih dina i šarenoliku prirodu – cvjetne vrtove, aleje u parkovima, četinarske i listopadne šume. Karakterišu ga mirna i prozirno čista voda. Plaža u Sunčevom Brijegu je nosilac nagrade ’’Blue Flag’’ zbog svojih prirodnih i ekoloških prednosti, i to je još jedan dokaz njenog kvaliteta. Prelijepa pješčana plaža (sitan zlatni pijesak) sastavljena od dina je pravi prirodni fenomen. Duga oko 9 km, a široka oko 40 m. Dno je pjeskovito i postepeno se spušta, pa je idealno za djecu i porodične odmore. Plaža je prepuna kafića i barova. U Sunčevom brijegu ima mnoštvo restorana, barova, noćnih klubova i diskoteka, tako da ćete uživati u karaokama, plesu, živoj muzici, dj-evima. Posebnu atrakciju čini blizina starog ribarskog mjesta Nesebra.

Program

1. DAN

(BIH)

Polazak u jutarnjim satima iz BiH. Vožnja preko Srbije i Bugarske sa usputnim zadržavanjima radi pauze i odmora.

2. - 10. DAN

(SUNČEV BRIJEG)

Poslije noćne vožnje, slijedi dolazak u Sunčev Brijeg, smještaj u studije i apartmane. Biser Crnog mora pružiće Vam savršenu kombinaciju odmora i zabave.

Ljetovalište Sunčev Brijeg ne čine samo hoteli. Veliki broj restorana, klubova, diskoteka, barova, zajedno sa izvanrednim izletima učiniće vaš boravak potpunim.

Svako veče pravimo odlične žurke, svako veče rezervisano je za neku tematsku žurku, za nešto posebno, gdje pod vedrim nebom stvaramo zajedničke uspomene.

Boat party prevazilazi sva vaša očekivanja i ne može se prepričati, već samo doživjeti.

Ukoliko volite uzbuđenje i adreanlin, provedite dan u najvećem akva parku Bugarske koji se nalazi u Sunčevom Brijegu. Park je prepun atrakcija namijenjen posjetiocima svih uzrasta. Zainteresovanima su na raspolaganju brojne vodene atrakcije, kao i koktel barovi i restorani gdje možete predahnuti i „napuniti baterije“ za još jednu turu zabave.

S obzirom na to da je Nesebar udaljen od Sunčevog Brijega samo 5 km i da su se granice između ova dva grada još malo pa izgubile, možete svoj dan provesti i na jednoj od dvije plaže koje se nalaze na njegovoj teritoriji.

11. DAN

(BUGARSKA – BIH)

Poslije napuštanja soba, krećemo nazad ka BiH. Vožnja preko Bugarske i Srbije.

12. DAN

(BIH)

Dolazak u popodnevnim satima u BiH.

NAPOMENA: NAVEDENI PROGRAM PLANIRANIH POSJETA PO DANIMA MOŽE BITI IZMJENJEN PRI KREIRANJU FINALNE SATNICE PUTOVANJA
Aranžman

Cijena UKLJUČUJE

po osobi
 • Kompletnu organizaciju uz pratioca putovanja.
 • 9 noćenja u izabranom smještaju u Sunčevom Bregu.
 • Prevoz modernim turističkim autobusima (KLIMA, WC, TV, VIDEO) na navedenim relacijama.

Cijena NE UKLJUČUJE

po osobi
 • Fakultativne izlete
 • Putničko i zdravstveno osiguranje 2 KM po danu
 • Obaveznu gradsku taksu od 1 € po danu po osobi.
 • 20 € po osobi obavezan depozit za korišćenje studija, apartmana, vraća se nakon završetka boravka, u slučaju da nema nastalih oštećenja tokom samog boravka.
Cijena i napomene
HOTELUSLUGATERMINI
09.07 – 20.07.
(9 NOĆENJA)
18.07 – 29.07.
(9 NOĆENJA)
27.07 – 07.08.
(9 NOĆENJA)
1/21/31/41/51/21/31/41/51/21/31/41/5
SAINT ELENA APARTCOMPLEXNA509 KM509 KM509 KM509 KM459 KM419 KM419 KM399 KM459 KM419 KM419 KM399
KM
 • Za sve aranžmane važe Opšti uslovi putovanja agencije Travel4FUN d.o.o. a koji su usklađeni sa UTABIH standardima.
 • Svaki putnik mora imati uplaćeno putničko zdravstveno osiguranje (vlastito ili uplaćeno putem agencije)
 • Kalkulacija je pravljena na minimum 30 prijavljenih putnika. Putovanje se realizuje u slučaju da je prijavljeno minimum 30 putnika. U slučaju manjeg broja prijavljenih, polazak se planira iz Beograda uz individualni transfer. U slučaju polaska iz Beograda, cijena aranžmana se umanjuje za 70,00KM po osobi, zbog troškova transfera. Potvrda putovanja i uplata posljednjih 70,00KM aranžmana je 10 dana prije polaska.
Opis smještaja

APARTCOMPLEX ST.ELENA / SUNČEV BREG

Apart-kompleks St. Elena je smješten na mirnoj lokaciji u Sunčevom Bregu, na 5 minuta hoda od plaže. U ponudi ima otvoreni bazen i besplatan parking koji okružuje objekat. Svi apartmani posjeduju terasu s koje se pruža pogled na vrt ili bazen. Pored toga sadrže TV sa kablovskim kanalima i čajnu kuhinju sa frižiderom. Kupatila su opremljena tuš kabinama. Besplatan bežični internet je dostupan u lobiju. Apartmani nude udobnost doma za razliku od običnih hotelskih soba. Prikladni su za kratki i dugi boravak, tokom kojih se možete osjećati kao kod kuće. Na raspolaganju vam je prostrani dnevni boravak sa udobnim nameštajem, TV-om, kao i spavaća soba za dobar odmor. Spavaće sobe su prostrane s velikim udobnim krevetima, garderobom i toaletnim stolom sa ogledalom. Svaka soba ima klima-uređaj. Studiji su sačinjeni iz jedne prostorije, sastoje se od bračnog kreveta ili dva razdvojena kreveta, dok je treći krevet sofa ili krevet na razvlačenje (pomoćni ležaj). Trokrevetni studiji su sa pomoćnim ležajem. Petokrevetni apartmani su takođe sa petim pomoćnim ležajem.

10 korisnika trenutno razmatra ovo putovanje!