Uloguj se

Registracija

Nakon kreiranja profila, moći ćete pratiti status plaćanja, pratiti odobrenje i možete ocijeniti putovanje nakon završetka.
Korisničko Ime*
Lozinka*
Potvrdi Lozinku*
Ime*
Prezime*
Email*
Broj Telefona*
Država*
* Kreirajući profil potvrđujete da se slažete sa našim Uslugama i Pravilima Korišćenja.

Imaš profil?

Uloguj se

Uloguj se

Registracija

Nakon kreiranja profila, moći ćete pratiti status plaćanja, pratiti odobrenje i možete ocijeniti putovanje nakon završetka.
Korisničko Ime*
Lozinka*
Potvrdi Lozinku*
Ime*
Prezime*
Email*
Broj Telefona*
Država*
* Kreirajući profil potvrđujete da se slažete sa našim Uslugama i Pravilima Korišćenja.

Imaš profil?

Uloguj se
{ EXOTIC }
Rezervisanje
Obrazac za upit
Ime i Prezime*
Email*
Kontakt telefon*
Datum polaska
Poruka i napomene*
Putovanje trenutno nije dostupno.

Nastavi

Sačuvaj u listu želja

Adding item to wishlist requires an account

769

Zašto da putuješ sa nama?

  • Najbolji odnos cijene i kvaliteta usluge
  • Termini tokom cijele godine
  • Vodimo te na najpopularnije destinacije
  • Sigurna i najkompletnija organizacija putovanja

Imaš pitanje?

Ne ustručavaj se da nam se javiš. Mi smo eksperti u svom poslu i tu smo za tebe.

+387 65 000 909

info@travel4fun.ba

NESTVARAN ODMOR NA KARIBIMA
Umirujuće, luksuzno, zabavno putovanje koje nikog ne ostavlja ravnodušnim!

Iza nas je stresna godina za mnoge, puna obaveza, novih situacija i svima je potreban bijeg na nekoliko dana.. A šta je više umirujuće od mekog pijeska, mirnih voda i toplog morskog povjetarca? Bez obzira da li želite opuštajući odmor sa svojom voljenom osobom ili akcionu avanturu, Karibi su vaš najbolji izbor iz mnogo razloga. Nema poređenja između drugih destinacija i all inclusive odmarališta na Karibima.  Na Karibima nisu standardni hoteli. Posjeta Karibima je luksuz i romantika, a upravo to zaslužujete. Bez obzira da li ste zainteresovani da vaš odmor provedete na Dominikani, Meksiku ili Kubi nikada nećete napustiti Karibe razočarani. Ovo je doslovno raj, savršeno mjesto za odmor.

Dok sami ne doživite evo deset razloga da Karibi postanu destinacija za VAŠE SAVRŠENO PUTOVANJE:

1. U okviru budzeta
Jedna stvar koja čini medeni mesec na Karibima tako primamljivim je da dobijete mnogo za svoj novac. Mnogi parovi uzimaju „ne postoji previše skupo“ pristup za njihov medeni mesec, ali zašto platiti više za manji luksuz? Svaka destinacija nudi nešto posebno i jedinstveno, dobijate šire razumevanje divne kulture, istorije i ljudi.

2. Potpuna privatnost
Iako avantura predstavlja  veliki deo svakog medenog meseca na Karibima, tako je i privatnost njegov sastavni deo. Pogotovo nakon ludila u kom ste bili tokom organizovanja vašeg venčanja i svadbe. Posvetite se sebi i svojoj voljenoj osobi. Dok mnoga Karipska ostrva nude privatnost koju želite, Dominikana je nepobediva. Na ovom ostrvu možete boraviti u intimnom hotelu ili all-inclusive resortu, plivati ​​ispod vodopada, istraživati ​​pećine, pešačiti u džungli i još mnogo toga.

3. Romantična iskustva
Za romantične doživljaje, možete ostati u svojoj sobi ili apartmanu, provesti vreme na plaži ili otići na izlete.  Najbolji medeni mesec na Karibima nude risorti, svaki bogato dizajniran i uređen. Što se tiče plaže i izleta, vas dvoje možete otići na večernju šetnju ili se opustiti na privatnom krstarenju uz zalazak sunca kako biste upotpunili svoj romantični odmor.

4. Divne peščane plaže
Karibi imaju svetsku reputaciju zbog svojih divnih peščanih plaža. Budući da su mnogi od najboljih karipskih odmarališta za medeni mesec sa all-inclusive paketima udaljeni samo nekoliko metara od plaže, imate brz i jednostavan pristup. U poredjenju s drugim plažama na svetu, Karibi se mogu pohvaliti najboljim.

5. Ukusna kuhinja
Jedan od aspekata koji Karibe čini tako fascinantnim je da bez obzira da li jedete u lokalnim restoranima ili na plaži pored obale, u neformalnom restoranu ili u restoranu za finu večeru, hrana je preukusna.

6. Lokalno nasleđe
Ako vi i vaš partner uživate u razgledanju, imate priliku da naučite puno o bogatoj starosedelačkoj i kolonijalnoj baštini Kariba.

7. Avanture u izobilju
Bez obzira na godine, vas dvoje možete da uživate u mnogim nezaboravnim avanturama. Kada provodite svoj medeni mesec na Karibima u All Inclusive resortu, veliki broj izleta možete organizovati preko predstavnika agencije, osoblja hotela ili sami. Neke od popularnih avantura uključuju planinarenje kroz prašumu, razgledanje i učestvovanje u nizu vodenih sportova, ronjenje i snorkeling.

8. Vreme na vodi
Ako vi i vaš supružnik volite da budete na vodi, nema boljeg odredišta od Kariba. Pored uživanja na kopnu, možete uživati ​​u morskom ribolovu, ronjenju, podvodnom ribolovu, jedrenju, kajaku ili neverovatnim jedrilicama. Uz čistu romantiku svega toga,provoditi vreme na vodi omogućava vam da vidite morski život izbliza i pruža prilike za fotografisanje kao nikad u životu!

9. Sigurnost
Nisu sve strane destinacije sigurne. Srećom, Karipska ostrva su poznati po miru, opuštenosti i sigurnosti.

10. Toplo vreme i sunce
Za vaš medeni mesec nema ništa bolje od osećaja topline sunca i vode na vašoj koži.

 


INDIVIDUALNA PUTOVANJA
Kombinujte vaše individualno putovanje u najlepši kutak sveta!

– ŠIROK SPEKTAR POLAZAKA ČARTER LETOVIMA IZ MADRIDA!
– PAKET ARANŽMAN SA LETOVIMA AIR SERBIA DO MADRIDA I SMEŠTAJEM U MADRIDU ZA SVE POLASKE NEDELJOM!

Na samu pomisao o Karibima naša mašta odleće u raj belog peska, kristalno čistog mora i tropskih koktela u hlada palmi. Nije bitno koje ste odredište izabrali jer će te uvek biti u pravu. Svaka zemlja, svako ostrvo i svaki kutak ovog neverovatnog dela sveta ima svoje karakteristike i svoj identitet, ali postoji zajednička nit koja utiče na čitave Karibe – scenario najlepših putovanja koja se sanjaju.

 

5 korisnika trenutno razmatra ovo putovanje!