Uloguj se

Registracija

Nakon kreiranja profila, moći ćete pratiti status plaćanja, pratiti odobrenje i možete ocijeniti putovanje nakon završetka.
Korisničko Ime*
Lozinka*
Potvrdi Lozinku*
Ime*
Prezime*
Email*
Broj Telefona*
Država*
* Kreirajući profil potvrđujete da se slažete sa našim Uslugama i Pravilima Korišćenja.

Imaš profil?

Uloguj se

Uloguj se

Registracija

Nakon kreiranja profila, moći ćete pratiti status plaćanja, pratiti odobrenje i možete ocijeniti putovanje nakon završetka.
Korisničko Ime*
Lozinka*
Potvrdi Lozinku*
Ime*
Prezime*
Email*
Broj Telefona*
Država*
* Kreirajući profil potvrđujete da se slažete sa našim Uslugama i Pravilima Korišćenja.

Imaš profil?

Uloguj se
{ EXOTIC }
Rezervisanje
Obrazac za upit
Ime i Prezime*
Email*
Kontakt telefon*
Datum polaska
Poruka i napomene*
Putovanje trenutno nije dostupno.

Nastavi

Sačuvaj u listu želja

Adding item to wishlist requires an account

830

Zašto da putuješ sa nama?

  • Najbolji odnos cijene i kvaliteta usluge
  • Termini tokom cijele godine
  • Vodimo te na najpopularnije destinacije
  • Sigurna i najkompletnija organizacija putovanja

Imaš pitanje?

Ne ustručavaj se da nam se javiš. Mi smo eksperti u svom poslu i tu smo za tebe.

+387 65 000 909

info@travel4fun.ba

MEKSIKO

Riviera Maya + Madrid

 

DATUM POLASKADATUM POVRATKAHOTELIREGULARNA CENAAKCIJSKA CENAAKCIJA VAŽI
13.09.2020.23.09.2020.Riu Lupita1.450€1.370€Do Popune letova
20.09.2020.30.09.2020.Catalonia Yucatan Beach1.450€1.370€Do Popune letova
27.09.2020.07.10.2020.Riu Lupita1.460€1.370€Do Popune letova
04.10.2020.14.10.2020.Riu Lupita1.460€1.370€Do Popune letova
11.10.2020.21.10.2020.Catalonia Yucatan Beach1.470€1.370€Do Popune letova
18.10.2020.28.10.2020.Catalonia Yucatan Beach1.470€1.370€Do Popune letova
25.10.2020.04.11.2020.Riu Lupita1.470€1.370€Do popune letova
01.11.2020.11.11.2020.Riu Lupita1.470€1.370€Do popune letova

PROGRAM PUTOVANJA

Okupljanje putnika na aerodromu “Nikola Tesla” dva sata pred poletanje. Poletanje iz Beograda direktnim letovima Air Serbia JU 570. Po sletanju na Aerodrom Barahas odlazak hotelskim shuttle busom u Hotel Senator Barajas 4* nealeko od aerodroma.  Hotel je odlično pozicioniran, blizu aerodroma i metro stanice. Slobodno vreme za istraživanje grada i uživanje u gastronomskoj ponudi glavnog grada Španije. Noćenje

2. DAN – Madrid – Cancun

Doručak a potom napušanje soba. Slobodno vreme u Madridu do polaska na aerodrom Barajas. Potrebno je da na aerodromu budete 3 sata pre leta na T4. Čekirate se na let EVE 813 Madrid-Cancun! Let traje cca 10h

Po sletanju na aerodromu u Cancunu očekuje vas transfer do izabranog hotela. Smeštaj u hotel i početak vaše Jukatan avanture i uživanja!

3-9. DAN – Riviera  Maya

Smeštaj u odabranom hotelu je na bazi all inclusive. Vreme za opuštanje, relaksaciju i punjenje baterija!

Uživamo na plaži, koktelima, noćnom životu, obilascima muzeja, šetnjama  ili fakultativnim izletima na kojim saznajemo više o ovoj divnoj zemlji.

10. DAN – Riviera  Maya – Madrid

 

Sletanje na aerodrom u Madridu u prepodnevnim časovima. Po završetku carinsko pasoške kontrole odlazak hotelskim shuttle busom do hotela Senator Barajas 4*. Smeštaj odmor ili odlazak do grada. Iskoristite popodne za obilazak nekog od predivnih Madridskih parkova ili muzeja! Noćenje!

11. DAN – Madrid – Beograd

Doručak a potom napušanje soba. Slobodno vreme u Madridu do cca 19h kada je potrebno da se bude na aerodromu Barajas!

Potrebno je da ste na aerodromu dva sata pre leta JU 571 za Beograd u 21:05h

Sletanje na aerodrom Nikola Tesla oko 23:45

Riviera Maya + Madrid

Sastoji se od belog peska, koralnih grebena utkanih u prozirnu vodu, ruševina Maja u dzunglama skrivenim od pogleda u gustim šumama, ali i od komfora smeštajnih objekata, izuzetnom kuhinjom i restoranima. Na severu Jukatana nalazi se Kosta Mujeres, duga peščana plaža okupana vodama Karipskog mora, usamljena i rajska, ali sa širokim spektrom usluga za uzivanje u svakom smislu.

Rapsodyexotic u svojoj ponudi ima veliki broj hotela na potezu Riviera Maya savršenih za odmor, relaksaciju ili medeni mesec!!!

Riviera Maya se prostire na gotovo 100 milja obale s prekrasnim plažama,belim peskom i sjajnom tirkizno obojenom vodom, južno od Cancuna. Ovaj svetski poznati raj dom je mangrova i laguna, drevnih majanskih gradovi, ekoloških rezervata i avanturističkih parkova, kao i drugog po veličini koralnog greben na svetu.

Rivijera Maja se proteže duž karipske obale države Quintana Roo. Započinje 20 milja južno od Cankuna, u gradiću Puerto Morelos, i prostire se do Punta Allena, ribarskog sela u biosfernom rezervatu Sian Ka’an. Južno od Riviera Maye nalazi se Costa Maya, još osamljenije i netaknuto područje. Ne mešajte Riviera Mayu sa  Meksičkom rivijerom, što je ime koje je dodeljeno pacifičkoj obali Meksika.

Ovo područje je za drevne Maje bilo važno trgovačko i versko središte, a na tom području mogu se otkriti mnoga arheološka nalazišta, poput Tuluma, Kobe i Mujila. Stotinama godina, područje je ostalo izolovano od ostatka zemlje zbog nedostatka odgovarajućih puteva i infrastrukture. Kako se razvijao Cancun, neki turisti su želeli alternativu mega-odmaralištu, te je otkrivena i Rivijera Maja.

Majanska civilizacija nastala je na poluostrvu Jukatan oko 2600. godine prije Hrista. Bili su poznati kao najistaknutija klasična civilizacija u Mesoamerici. Maje su stvorili niz impresivnih hramova, palata i opservatorija dok su pogled usmeravali prema nebu.

Maje su stvorili svetu igru sa loptom sličnu košarci nazvanu ‘Pok-ta-pok’. Igre su se igrale u velikom kamenom amfiteatru kao religiozni ritual, a cilj igara bio je kucanje gumene lopte kroz kameni prsten, koristeći samo kukove, kolena i laktove.

Odjednom, oko 900. godine, civilizacija Maja je nestala. Ostavljajući iza sebe sve svoje veličanstvene hramove i palate, da se ruše i da ih proguta gusta džungla. Danas je Riviera Maya moderno letovalište savelikim brojem hotela i sadržaja!

Playa del Carmen je bila uspavano ribarsko selo, ali prerasla je u kosmopolitski grad, najveći na Riviera Maya, ali još uvek dovoljno mali da se može obići pešice. Ako vas zanimaju shopping, noćni život i ukusna hrana, ovo je pravo mesto, a plaža je takođe primamljiva. Playacar je obližnje turističko područje koje nudi smeštaj u vrhunskim risortima sa opcijama all inclusive.

Cozumel je najveće ostrvo na meksičkim Karibima, kratka je vožnja trajektom iz Playa del Carmen do ostrva. Odlično je mesto za ronjenje i snorkling, bistra voda koja pruža vidljivost do 200 stopa. Središte ostrva su uglavnom nerazvijene džungle i lagune s mnogim endemskim vrstama malih životinja i ptica. Nacionalni park Chankanaab ima botanički vrt sa tropskim biljkama i lagunu Chankanaab, prirodni akvarijum s više od 60 vrsta tropskih riba, rakova i korala.

Nekada je Tulum bio svečani centar Maja i trgovačko pristanište. Ruševine su u spektakularnom okruženju, na litici s pogledom na Karipsko more.  Jedinstvena topografija Riviera Maye čini je idealnim odredištem za avanturiste. Možete roniti u cenotesima, plivati ili splavariti u podzemnim rekama, voziti ATV-ove kroz džunglu. Eko tematski park Xcaret nudi obilje aktivnosti za sve uzraste. Celi dan možete provesti u Xcaretu kupajući se u podzemnim rekama,  gledajući  izvedbu pre-latinoameričke igre s loptom, obilazak drevnih ruševina Maja…..

8 korisnika trenutno razmatra ovo putovanje!