Datum: 28/07

Mjesto: RUKOMETNI STADION, Doboj

Grad Doboj postaje regionalni centar najvećih koncerata u Bosni i Hercegovini.

Najveća regionalna zvijezda današnjice, Aco Pejović, ponovo dolazi u Doboj gdje će na  rukometnom stadionu napraviti pravi ljetni spektakl. Pejović će 28.7.2024. uz vrhunsku scenografiju, svjetsku produkciju i  najbolju organizaciju napraviti pravi spektakl za sve gledaoce.

Karte možete kupiti online putem sistema KupiKartu.ba kao i na svim prodajnim mjestima u mreži KupiKartu.ba. Dodatna prodajna mjesta za ovaj koncert su:

– ispred Konzuma u Doboju

– restoran Ribarska priča u Doboju

–  Agencija Travel 4 Fun u Banjaluci

Cijena karata u pretprodaji po zonama su:

1. VIP EKSKLUZIV ZONA – podrazumijeva prvih pet redova od bine i u širini bine sa direktnim pogledom na scenu. U ovoj zoni broj osoba za barskim stolom je 4-6. Ova zona podrazumijeva i poseban VIP ulaz, mjesto za barskim stolom, uslugu konobara i smještaja za sto.

CIJENA: 100KM PO OSOBI

2. VIP ZONA- podrazumijeva zonu iza VIP EKSKLUZIV zone sa visokim barskim stolovima sa 4-6 osoba za stolom. Ova zona podrazumijeva i poseban VIP ulaz, mjesto za barskim stolom, uslugu konobara i smještaja za sto.

CIJENA:50KM PO OSOBI

3. STANDARD zona podrazumijeva zonu na tribinama kao i na parteru iza vip zone (na parteru će biti postavljeni barski stolovi).

CIJENA: 30KM PO OSOBI