Datum: 27/07

Mjesto: GRAD SUNCA, Trebinje

HALID BEŠLIĆ, LEGENDA NARODNE MUZIKE

Trebinje će imati priliku da bude dio ljetnog spektakla u Gradu Sunca gdje će Halid Bešlić po prvi put u karijeri nastupiti 27. jula 2024.

Uz dobro poznate hitove kao što su: Romanija, Ja bez tebe ne mogu da živim, Miljacka, Prvi poljubac i mnoge druge, iskrene emocije kakve samo on može prirediti sigurno neće izostati. (heart)

Karte su u prodaji preko online platforme kupikartu.ba, kao i na lokalnim prodajnim mjestima kao što su biletarnica u Gradu Sunca,  u prodavnicama Swisslion kao i hotelu SL Industry u Trebinju.

Sve informacije možete dobiti na telefon 065000909.

Cijene karata u pretprodaji su:

PARTER ZONA: zona iza VIP zone. Cijena karte u pretprodaji po osobi je 15KM. 

VIP ZONA: zona iza VIP exclusive zone koja podrazumijeva poseban ulaz, mjesto za visokim barskim stolom kao i uslugu konobara. CIjena karata u pretprodaji 40KM. Broj mjesta za stolom je 4-6 osoba.

VIP EXCLUSIVE ZONA:  zona koja podrazumijeva prvih 5 redova od bine. Ova zona podrazumijeva poseban ulaz, mjesto za visokim barskim stolom kao i uslugu konobara.  Cijena karata u pretprodaji je 80KM. Broj mjesta za stolom je 4-6 osoba.

NAPOMENA: cijene karata u pretprodaji važe za određen kontigent karata i nakon njihove rasprodaje, cijene karata će biti uvećane.

Vaš Travel 4 Fun