Datum: 15/03

Mjesto: Hotel VUČKO, Jahorina

Nakon 40 godina od olimpijade u Sarajevu, na Jahorini u spektakularnom ambijentu hotela Vučko, agencija Travel 4 Fun u saradnji sa hotelom Vučko želi na najbolji način obilježiti ovaj veliki jubilej i 15.03.2024. godine prirediti nezaboravno veče sa Harisom Džinovićem.

Haris Džinović je bosanskohercegovčki pjevač narodne muzike, tekstopisac i kompozitor. Na muzičkoj sceni se pojavljuje 1981. godine s ansamblom Sar e Rome sa kojima je snimio tri albuma. Ipak, 1989. karijeru nastavlja samostalno, te je do danas snimio sedam albuma. 

Poznat je po mnogim hitovima, a neki od njih su: “I tebe sam sit kafano”, “Laže mjesec”, “Dajte vina, hoću lom”, “Rano je za tugu”, “Ostariću, neću znati”, “Jesu l’ dunje procvale”, “Sjećaš li se one noći”, “Muštuluk”, “Kako mi nedostaješ” te mnoge druge.

Cijene karata po zonama su:

PLATINUM ZONA – 200KM – stolovi za sjedenje frontalno i bočno od bine. Broj mjesta za stolom u ovoj zoni je 10. Pojedinačne ulaznice se mogu kupiti, ali ukoliko ne kupujete kompletan broj ulaznica (10) za jedan sto, bićete spojeni sa drugim gostima za tim stolom. 

GOLD ZONA – 100KM – visoki barski stolovi bez stolica frontalno i bočno od bine, iza PLATINUM zone. Maksimalan broj gostiju za jednim stolom je 6. Pojedinačne ulaznice se mogu kupiti, ali ukoliko ne kupujete kompletan broj ulaznica (6) za jedan sto, bićete spojeni sa drugim gostima za tim stolom. 

Mjesto i zone možete izabrati online te istim putem izvršiti i kupovinu karata. 

Kako bismo obezbijedili maksimalan ugođaj, broj mjesta za stolom u bilo kojoj zoni nije moguće povećavati u odnosu na maksimalan naznačen broj gostiju.

Vidimo se na planini!